Presse fotograf i Jylland – En presse fotograf i Danmark skal kunne varetage mange forskellige slags opgaver. Det er vigtigt der er fokus på kvalitet og etisk korrekthed samtidig med at billederne skal være levende og fortælle en god historie. En god presse fotograf er kort sagt nødt til at have både etisk og æstetisk sans.

Presse fotograf i Jylland

Presse fotograf

En presse fotograf af netop denne kaliber finder du hos os. Vi kan meget mere end blot at tage billeder til den danske presse. Kig rundt på vores hjemmeside og se nogle eksempler på både professionelle og personlige billeder. Blot som inspiration og dokumentation af vores arbejde.

Der skal være sandhed i billeder fra en presse fotograf og det er hvad du kan forvente, hvis du vælger os. Professionelle og kreative billeder med levende og spændende fokus gør vores arbejde helt unikt – også når det gælder billeder til den danske eller udenlandske presse.

Den danske presse sørger på flere forskellige måder at formidle dagens nyheder til den danske befolkning. Som middel til at formidle nyheder, benytter den danske presse sig af flere forskellige medier så som fjernsyn, aviser og Internet. Fælles for disse medier er, at pressefotos er med til at visualisere det som formidles.

Søger du en god presse fotograf? Ring og hør nærmere i dag.

Luftfoto

Et luftfoto kan være at foretrække, hvis man ønsker et billede af store områder, bygninger eller mange mennesker. Et billede af en virksomhed kan eksempelvis tages som luftfoto. Et luftfoto kan derudover også benyttes til at få overblik over eksempelvis kloakering eller vandrørssystemer. Hos os kan du bestille en fotograf til at tage et luftfoto.

Typografisk luftfoto

Et typografisk luftfoto benyttes blandt andet til at få overblik over eksempelvis kloakering eller vandrørssystemer. Dette luftfoto kan således benyttes til at få overblik over større områder, hvilket kan være nyttigt eksempelvis i forbindelse med revidering af lokalplaner. Hos os kan du bestille en fotograf til at tage et typografisk luftfoto.

At tage et typografisk luftfoto kræver en del planlægning. Ofte er det nødvendigt at markere flere pejlemærker på jorden, og det skal gennemtænkes hvorledes det kan lade sig gøre, at gøre et typografisk luftfoto så overskueligt som muligt. Hvis et luftfoto skal indeholde et stort område, skal man således være opmærksom på, at detaljerne forsvinder.

Indhold