Få smukke foto i glas !

Alle kan lide at have billeder af deres familie stående i hjemmet. Der kan være tale om billeder af de enkelte familie medlemmer, eller det kan være billeder, som har en speciel betydning. Bryllupsbilleder og billeder af barnedåb er nok nogen af dem der findes flest af. Derfor er der også mange der får lavet en speciel ramme til det vigtigste billede.

Og de billeder, jeg tager, signalerer seriøsitet

Lasergravering af billeder i glas

Noget nyt i Danmark er lasergravering af billeder i glas. Man kan få sit billede graveret i glas så man får en smuk effekt af en glasskulptur med et billede inden i. Billederne, der er i sort hvid, kommer til at blive unikke, da det hele stadig er ret nyt. Man har samtidigt muligheden for at vælge mellem mange forskellige slags glasformer som giver et uanet antal personlige udtryk.

Bryllups Information

3d indgraveringer i glas

Det aller nyeste er at man kan få lavet 3d indgraveringer i glas. Det betyder, at der kommer dybde i billedet, så man for eksempel kan se to personer med en foran og en bagved. Det lyder kompliceret, men det er det faktisk ikke. Det er derimod fuldt ud muligt, og ikke særligt dyrt. Først vælger man en glasramm til det billede man vil have i 3d. Her er det vigtigt at billedet har en så høj kvalitet som muligt, og det skal helst være direkte fra digital kameraet.

Derefter går FotoIGlas.dk grafikere i gang med at skabe 3d effekterne i billedet. Til sidst bliver det så laser indgraveret i en glas figur, og du får det flotte resultat med hjem. Det er svært at blive skuffet, når man ser hvor smukt det kan gøres. Vil man blot have sit foto i 2d fås dette naturligvis også.

Indhold