Skal i have lavet nogle smukke bryllups billeder fra den store dag? Vi holder meget af at tage ud for at fotografere bryllup’er, og har netop derfor også valgt denne disciplin som vores speciale.

Vores styrke ligger i lokations-fotografering

Vores styrke ligger i lokations-fotografering, og ikke nødvendigvis så meget i studiet. Dette ses da også nemt i vores portefolio. Skulle uheldet være ude og det bliver dårligt vejr på dagen, så er det godt at vi sammen har fundet en passende 2. prioritet med tag over hovedet – det kan sagtens være et “studie” egnet lokale hvor I skal holde festen, eller en lade ved barndomshjemmet. Mulighederne er mange, og vi har fuldt transportabelt udstyr til at klare opgaven.

Lidt baggrund

Det er en stor beslutning og en stor dag, og minderne for dagen vil følge Jer resten af livet. Mange vælger en tilfældig fotograf, men dette er ikke altid en god idé – husk at dette er billeder der vil blive set mange gange i mange år.

Det er vigtigt at I kan lide fotografens arbejde og hans/hendes væremåde. I skal føle Jer trygge ved fotografen og tro på at han/hun også kan levere et godt stykke arbejde.

Vi brænder for at tage gode billeder

Vi brænder for at tage gode billeder, og elsker ganske simpelt at være med til at sætte dette præg på jeres dag. Det skal være en god dag for alle, og for ingen skal blive for stressede, medbringer vi altid 2 fotografer og 2 kamera’er… ja, 2 af alting! Næsten da ?

Vi holder en lille telefonsamtale for at finde og afklare Jeres ønsker til dagen, således at vi bedre kan opfylde disse på dagen. Dette er også en god chance for at se hinanden an – for I må ikke hyre en bryllupsfotograf I ikke er trygge ved!

Inden dagen

Inden dagen er der en række ting vi skal have på plads. Når vi ikke dette på mødet skal vi nok nå det via. email eller over telefonen. Dog skal eventuel flytning eller aflysning ske senest 1 måned inden.

Dagen forløber med garanti ikke som planlagt, men det er det sjove og grund til at improvisere lidt – men stol blot på at vi nok skal gøre os stor umage for at opfylde jeres ønsker, og få en masse gode billeder fra dagen.

Ca. 2 dage efter vielsen vil vi ligge en række små billeder op på siden, og I vil modtage en email med brugernavn + password så I kan logge ind.

Valg af billeder

I kan nu i ro og mag vælge ud fra de tilgængelige billeder. Selve udvælgelsen afhænger selvfølgelig af hvilket produkt I måtte ønske, men som minimum vil I jo nok gerne vælge et billede til takkekort rimeligt hurtigt. Husk at billederne endnu ikke er hverken beskåret eller redigeret på nogen anden måde – men det vil de være når i modtager det endelige resultat.

Når I har valgt billeder og størrelser, vil vi gå igang med den endelige redigering (ok, vi har måske allerede været igang og haft en debat med jer om evt. ønsker). Denne redigering afhænger bla. af hvordan I vil have jeres billeder.

https://www.instagram.com/bryllupsfotograf/

Process og levering

Efter billederne er taget, henter vi dem ind på computeren hvor der vil blive foretaget en grov sortering i dem; Diverse fejlskud, heriblandt lukkede øjne og lignende, vil blive sorteret fra. De “overlevende” billeder vil få en hurtig fremkaldelse, ud fra hvilken der bliver genereret en pdf som I kan vælge ud fra. Dette vil normalt ske indenfor 3-4 dage – i tilfældet med bryllup’er, barnedåb og lignende bestræber vi os dog på at holde dette til 1-2 dage, således der kan blive valgt billeder til takkekort.

fremkaldelse af billeder

De valgte billeder skal herefter have den endelige fremkaldelse og justeres så de også ser godt ud i stort format, ligesom eventuelle ønsker om sort/hvid eller mere specielle redigeringsønsker skal efterkommes! Leveringstiden her afhænger af hvor mange billeder I har valgt, men vil typisk ligge på 1-2 uger. Enkelt billeder kan fremskyndes efter aftale med fotografen. Billederne leveres herefter digitalt.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)


Generel information

  • Alle billeder gennemgår kvalitets kontrol, og I vil derfor kun blive præsenteret for de bedste billeder fra dagen.
  • Billederne afleveres som standard til download via sitet i JPEG (*.jpg) format. Skulle andet ønskes bedes dette oplyst senest ved valg af billeder.
  • Vi gemmer billederne som backup i max. 5 år.
  • Alle billeder er underlagt lovgivningen om copyright, og må derfor ikke gengives uden tilladelse fra fotografen. Dog er eget brug på f.eks. diverse bryllups-sites undetaget ved tydelig angivelse af fotografens navn.
  • Køb af digitale filer giver brugsret, men vi har stadig copyright, og filerne må derfor ikke videresælges, bruges i konkurrencer eller lignende.
  • Der er mulighed for bestilling af fotobøger, forstørrelser på lærred med mere. Forhør nærmere for mere information.
  • Vi vil muligvis anvende enkelte billeder på hjemmeside, Facebook eller i reklame-materiale. Ønskes dette ikke bedes I oplyse herom, og det vil blive respekteret.

Læs mere på Facebook om bryllupsfotografering

Indhold