Billeder til dating

Sådan vælger du et profilbillede til datingprofilen

Profilbilledet til din datingprofil

Lad os starte med at slå fast at det er altafgørende, at du vedhæfter et profilbillede til din datingprofil. Gør du ikke det, vil dine chancer for at få succes med partnerjagten på nettet være væsentligt mindre. Det er dog langt fra ligegyldigt hvilket profilbillede du vælger, for det lille billede kan have stor betydning for, hvem der skriver til dig, hvad de andre på datingsiden tænker om dig, og om folk overhovedet er interesserede i at tale med dig. Det er gudskelov ikke raketvidenskab at vælge et godt profilbillede og følger du vores råd og anvisninger, er du allerede langt. 

Derfor skal du gøre dig umage med profilbilledet

Når man skal finde en partner at tilbringe resten af livet med, er det aboslut vigtigste, at partnerens personlighed, værdier, drømme og mål matcher eller komplimenterer dig. Er det tilfældet, vil I blive betegnet som et godt match, som sandsynligvis vil kunne stå distancen som par og forhåbentligt gøre noget godt for den ringe skilsmissestatistik. 

Inden I kommer så langt, at I kan vurdere hinandens personligheder, er der som regel et andet aspekt, som spiller en stor rolle i forhold til tiltrækningen. Inden vi kan nå at udveksle så meget som et ord med hinanden, har vores underbevidsthed allerede dannet sig et indtryk af den anden part baseret på det visuelle indtryk. 

På et splitsekund har du allerede helt ubevidst om opfattelse af, hvem den anden person er. Det holder langt fra stik hver eneste gang, men det ændrer ikke på, at vi mennesker bruger vores synssans, når vi skal vurdere andre. Dette gælder i alle sociale sammenhænge, men især også når det handler om dating. 

Har du ikke et profilbillede på din datingprofil, vil du i de fleste tilfælde blive sorteret fra, fordi du simpelthen drukner i mængden af brugere på siden. Undersøgelser har vist, at dine chancer for at få succes på datingsider er helt op til 20 gange mindre, hvis du ikke har et profilbillede. 

Har du derimod et profilbillede, men et dårligt et af slagsen, risikerer du ligeledes at blive sorteret fra, fordi du simpelthen ikke tiltrækker de potentielle bejlere. Det behøver ikke betyde, at du ikke er attraktiv, for der er andre faktorer, som kan spille ind – det fortæller vi mere om i det følgende afsnit. 

Parties

Weddings

Corporate

Hvordan foregår det?

1

Kontakt fotografen

Ta kontakt til din lokale fotograf og forhør dig om fotografens erfaring og forståelse for fotografering af billeder til datingprofiler. 

2

Planlæg en dato

Det næste du skal gøre er sammen med dating fotografen at finde en dato for selve fotoshootet og find så ud af om det skal være udendørs eller i studio.

3

Selve fotograferingen

På selve dagen bør du medbringe en taske med forskelligt tøj, så du kan skifte lidt ud. Det skaber mere adspredelse i billederne og forøger chancerne på datingmarkedet.

Dit profilbillede sender et signal – tænk over hvilket

et billede siger mere end tusind ord

”Et billede siger mere end tusind ord”, siger man. Det er bestemt ikke forkert, for man kan læse utroligt meget ud fra det man ser på dit profilbillede. Uanset om du er bevidst om det eller ej, vil dit profilbillede sende et signal. Det signal bliver samlet op af de personer, som med antennerne ude kommer forbi din datingprofil. Rammer du ikke den rette frekvens, vil de fleste smutte videre til den næste i rækken af singler på datingsiden. 

Hvilket signal du skal sende, afhænger i høj af hvem, du gerne vil tiltrække. Når man er ude at fiske, benytter man sig af forskellig madding, alt efter hvilken fisk man ønsker at få på krogen. På din datingprofil er det profilbilledet, som er din madding. 

Leder du efter et seriøst parforhold?

Det første, du skal gøre, er derfor at gøre dig tanker om, hvad det er du fisker efter. Leder du efter et seriøst parforhold, skal du måske ikke benytte et billede, hvor du lettere beruset befinder dig på dansegulvet på et diskotek. Et sådan billede kan signalere, at du har fart på, at du ikke tager tilværelsen så alvorligt og at du måske ikke ligefrem er fast-partner-potentiale. 

I stedet kunne et billede af dig, i afslappet mundering, i en sofa med en kop kaffe måske lettere kommunikere, at du er en stille og rolig person, som er klar til at slå dig ned permanent.  

Lad dit profilbillede fortælle hvem du er

Dit profilbillede skal ikke blot vise, hvordan du ser ud, det skal også fortælle, hvem du er. Det lyder måske svært at kommunikere den slags visuelt, og det er da også derfor man har profilteksten. Vi mener dog, at du kan kommunikere langt hurtigere og mere effektivt og på den måde fortælle hvem du er, hvis du gør det igennem dit profilbillede. 

Derfor skal du have et godt profilbillede på din datingprofil
profilbillede dating
profilbillede dating
Sådan vælger du det rigtige profilbillede til din datingprofil.
Sådan vælger du det rigtige profilbillede til din datingprofil.
portrætfoto til dating

Hvis du elsker at rejse, kan du vælge et profilbillede fra en ferie

Det er langt fra alle brugere på datingsider, som giver sig tid til at læse profiltekster, så hvis du vil fortælle dem noget, skal du gøre det igennem dit billede. 

Hvis du elsker at rejse, kan du vælge et profilbillede fra en ferie med hvide sandstrande eller sneklædte landskaber i baggrunden. Er du pjattet med at cykle, skal du naturligvis befinde dig på din jernhest på profilbilledet. Hvis din hund er dit et og alt, skal den vises frem på billedet. 

Dit ansigt er afgørende

Ovenstående er et par eksempler på, hvordan et profilbillede lynhurtigt kan fortælle de nysgerrige, hvem du er, hvad du står for eller hvad du går op i. 

Når du fortæller en historie igennem dit profilbillede, vil du næsten med sikkerhed opleve, at flere henvender sig til dig. Dels fordi du virker mere interessant og spændende, men også fordi du faktisk er nemmere at komme i kontakt med. 

samtale med en fremmed

Du ved måske fra dig selv, at det kan være svært at starte en samtale med en fremmed. Det bliver dog nemmere, hvis man har et eller andet at tale om. Når du på dit profilbillede har signaleret, at du godt kan lide at cykle, vil det være lettere for andre brugere at starte en samtale, fordi de kan tage udgangspunkt i det, de allerede ved om dig. 

I et studie undersøgte et hold forskere

I et studie undersøgte et hold forskere kvinders og mænds reaktioner på henholdsvis redigerede og uredigerede billeder af folk af det modsatte køn. Resultatet var, at personerne på de redigerede billeder blev betragtet som mere attraktive, men de blev samtidig også vurderet som mindre tillidsvækkende. 

Dit profilbillede skal fortælle en historie 

Det vigtigste på dit profilbillede er naturligvis dig. Det er dog ikke uvæsentligt, hvad der ellers foregår på billedet. 

Sidder du med en sød lille baby i din favn, vil du signalere modenhed, ansvarsfuldhed og at du er et familiemenneske. Leder du efter en partner at stifte familie med, giver det derfor god mening med at profilbillede som kommunikerer, at familie er vigtig for dig. Andre med samme værdier vil spotte dit billede og forhåbentligt blive fristet til at skrive en besked til dig. Lige børn leger bedst, siger man, og når det kommer til valg af partnere, er vi ofte tiltrukket af dem, som umiddelbart har samme værdier som os selv. 

Modsat kan du også signalere det stik modsatte, hvis du på dit profilbillede befinder dig på et diskoteksgulv klokken halv 4 om natten med bræk på tøjet og en drink i hånden. Et sådan billede signalerer ikke ligefrem, at du er klar til at slå dig ned og starte en familie. Måske nærmere at du godt kan lide at gå i byen og leder efter en partner med samme interesser eller måske bare et one night stand, som du kan hygge dig med en enkelt gang. 

Det ene profilbillede er ikke mere rigtigt end det andet, for det afgørende er, at du er bevidst om den historie dit billede fortæller til de folk, som kommer forbi din datingprofil. 

Brug denne viden til din fordel, og tag et profilbillede som viser personlighed og fortæller hvem du er. Hvis du elsker at rejse, er det oplagt at bruge et billede fra din rejse i Asien. Hvis du er pjattet med modeltog, kan du bruge et billede fra modeltog-klubben. Hvis din hund er dit et og alt, skal den selvfølgelig med på billedet. 

Når du fortæller en historie med dit profilbillede, vil det også være væsentligt lettere for potentielle partnere at henvende sig til dig, da de kan skabe en dialog med udgangspunkt i dit billede. Med afsæt i dit profilbillede kan besøgende på din profil stille spørgsmål som eksempelvis:

”Hvordan var det at rejse rundt i Asien?”
”Hvor hurtigt kan sådan et modeltog køre?”
”Sød hund! Hvilken race er det?”

Rigtigt mange mennesker finder det svært at starte en dialog med en fremmed, så hvis du kan hjælpe samtalen i gang gennem dit profilbillede, kan vi næsten garantere, at du vil få flere henvendelser. 

Slutteligt er det værd at nævne, at du ikke skal ryge på dit profilbillede. Undersøgelser har nemlig vist, at der er ca. 10 gange så stor chance for, at du bliver sorteret fra, hvis du ryger på dit profilbillede. 

Skal vi lave nogle flotte fotos?!

Tlf.

(45) 4267011

Indhold