Søger du pressefotografer, der er i stand til at danne pressebilleder, hvilke der er unikke? Vores fotografer har gennem tyve år raffineret og afpudset en særegen fotostil. Denne er baseret på symptomatiske stiltræk fra det fotojournalistiske krydret med et friskt pust, som gør, at vores pressebilleder med garanti formår at overraske plus virkeliggøre unikke historier. Vi frembringer dermed fotografier med kant og autoritet.

Skal i bruge en fotograf til corporate og business?

Fotograf Jylland

Spil sammen med en dygtig fotograf

Spil sammen med en dygtig fotograf i Århus med en bred fagkundskab

Med uddannelse som freelance fotograf og pressefotografer er linjen i vores billeder primært journalistpræget. I gennem årene har vi faktisk ekstenderet vores jobliste, så vi egentlig ydermere giver fotografier til forskellige informationsopgaver. Som billedejournalist i Århus leverer vi hermed billeder til alt helt fra tidsskrifter & nyhedsmagasiner til brochurer og web. 

En fotograf Århus og en rigtig billedjournalist, som har dine tarv i centrum

Når du får en freelance fotograf fra vores firma, er det din chance for en fleksibel arbejdsmakker, som opfylder behovene i din situation. Alt afhængigt af hvilke nogle billedtyper, du mangler, jobber vi 100 % i de settings, der vil forårsage det allerbedste udfald. Således løser vores billedjournalister både billedordrer i vores eget fotostudie samt på selve location forskellige steder i Danmark eller egentlig andre steder i verden.

Fotostilen er først og fremmest ’journalistisk’

Fotostilen er først og fremmest ’journalistisk’ hos vores gode pressefotografer. Ydermere leverer vi informationsbilleder foruden fotografier til kommunikationsopgaver. Vores typiske opgaver kan indbefatte alt fra fotos til aviser og hjemmesider.

Læs mere om det gode portræt her

Indhold