Model og fotograf kan gennem tillidsfuldt samarbejde skabe flotte resultater. Jer er erfaren freelance fotograf og kommer gerne ud med mit transportable studie. Uanset om du skal bruge billederne professionelt eller privat, vil vores roller som model og fotograf være de samme.

boudoir

Fotograf og model

Fotograf og model kan gennem tillidsfuldt samarbejde skabe flotte resultater. Skal du have fremstillet flotte fotoserier, bør du kigge på vores hjemmeside. Jeg er erfaren freelance fotograf, og løser opgaver for både private og virksomheder. Uanset om du skal bruge billederne professionelt eller privat, vil vores roller som fotograf og model være de samme.

Private portrætserier eller flotte fotoserier til bl.a. fotomodeller, virksomheder og andre, der ønsker unikke kvalitetsbilleder, leveres af os. Fotograf og model kan i samarbejde udarbejde hele koncepter til eksempelvis virksomhedens salgsmateriale. Også til private fotoserier er samarbejdet mellem fotograf og model af afgørende betydning.

Vil du være sikker på et professionelt samarbejde mellem model og fotograf, er vi det helt rigtige valg. På vores hjemmeside finder du mange eksempler på flotte resultater af et sådant samarbejde.

Location

Du bestemmer, hvilken location billederne skal tages i, og så kommer jeg og tager dem. Her på denne hjemmeside kan du booke en fotograf, der ved hvordan et ordentligt fotografi skal være, og hvordan man kombinerer det med den rigtige location.

On location

Jeg er on location, når din fest skal foreviges. Hvis du ønsker, at billeder skal være særlige og udstråle kvalitet, så book en fotograf her, og se hvor stor en forskel det gør, at billederne er taget af en professionel. Oplev hvordan billederne bliver taget, og få det bedste resultat on location.

Når festen er arrangeret og gæsterne inviteret, er det vigtig at huske begivenheden. For at forevige begivenhederne, er det vigtigt at have billeder, da billeder siger mere end ord. På hjemmesiden kan du booke en fotograf der, on location, giver instrukser og fanger de mest værdifulde øjeblikke. Bestem den helt rigtige location og få taget fantastiske billeder.

Indhold