Erfaring som fotograf af hjemmeside fotos til professionelt brug er blot en af mine kvalifikationer. Jeg er freelance fotograf og laver opgaver for både private og virksomheder. Jeg kan bidrage til løsning af markedsføringsopgaver som fotograf af hjemmeside fotos.

reklamefotos

Hjemmeside fotograf

Søger du en hjemmeside fotograf – eksempelvis til produktfotografering – er Fotostrimlen en professionel samarbejdspartner. Vi medbringer transportabelt studie til virksomheden og kan som hjemmeside fotograf bistå med dvd-shows, produktfotografering, fotos af medarbejdere, profiler og meget mere.

Jeg er freelance fotograf og tilbyder fotoarbejde af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. På hjemmesiden kan du bl.a. se eksempler på mit arbejde som hjemmeside fotograf. Jeg anvender udelukkende digitalt udstyr af højeste kvalitet, og kan som hjemmeside fotograf tilbyde alt fra fotos af medarbejdere over produktfotografering til udarbejdelse af dvd-shows.

Har du markedsføringsopgaver, og har brug for en fotograf af hjemmeside fotos? Kig på sitet og lad dig inspirere af mit professionelle arbejde og konkurrencedygtige priser.

Foto til hjemmesider

Personalefotografering

Jeg er ret skarp på at tage gode, udtryksfulde portrætter af personalet.  Om året bliver det til ca. 100.000 portrætbilleder, der løber gennem kameraet. Lykkeligvis har jeg adgang til noget unikt software, der gør mig i stand til at behandle mængden legende let.

Billederne optages som standard med hvid studiebaggrund. En anden mulighed er at fotografere medarbejderen i en arbejdssituation.

Der er mulighed for, at den enkelte medarbejder kan selv gå på nettet og udvælge sit eget billede. Det sendes herefter i digital form til virksomheden.

Medarbejderne kan også bestille prof. print af deres egne portrætter. Billederne leveres direkte hjem i den private postkasse.

Hjemmeside fotograf

Mit honorar for personalefotografering afhænger af:

-hvor mange personer, der skal fotograferes

-hvor lang tid fotograferingen forventes at tage

-hvor mange filialer, der skal besøges

-hvor langt, jeg skal køre

Læs også:

Indhold