Føler du dig nogle gange misforstået? Fortvivl ikke, du er nok ikke den eneste. Her er 5 ting, kun fotografer vil forstå.

1) Kreativitet rammer på de underligste tidspunkter..

.. og så bliver vi simpelthen bare nødt til at gøre noget ved det. Okay, vi sidder midt i en familie middag, men det er kun én skitse, jeg skal baaare lige..

reklamefotos

2) Når mørket falder på, bliver verden grynet..

Når tusmørket falder, ser du automatisk støj, og begynder at tænke på hvordan du kunne sætte dine indstillinger, ville det være værd at hæve ISO, eller skulle man bare løbe hjem efter en tripod..?

3) Der er ingen magisk knap

En ting mange der ikke fotograferer lader til at tro, er at vi bare trykker på en knap og så har vi et fantastisk billede. Men de glemmer de utallige timer vi bruger på at forstå kameraet, lysforhold, lære hvordan vi bruger de forskellige indstllinger, efterredigering.. listen bliver ved. Den viden og forståelse gør forskellen mellem et snapshot og et fantastisk billede.

danske bryllupsfotograf

4) En hvid væg er ikke bare en hvid væg

En hvid væg er en nød baggrund eller kan fungere til at projektere lys på for at få et blødt lys. En hvid væg er aldrig bare en hvid væg.

5)  Hvis bare Ps/Lr/GIMP/etc var virkeligt..

Du kigger i spejlet og ser rynker og rander under øjnene, og tænker allerede at det kan du hurtigt lige fixe med healing brush tool/patch tool/ect, inden du indser, at det kun ville kunne lade sig gøre hvis du var et billede i dit redigerings program. Damn.

Er du ikke sikker på om du overhovedet er fotograf?

Mangler der noget på listen, som kun fotografer vil kunne forstå? 

Flere artikler:

Indhold