Velkommen til en enestående bryllupsfotograf. Vi kører over hele Jylland. Fra Nordjylland til Sønderjylland og vi har fotograferet et hav af bryllupper igennem de seneste 10 år. Vi kan tilbyde en helt enestående bryllupsfotografering. Vi tager aldrig under 500 billeder af et brudepar.

bryllupper

Vi har landets største udvalg af baggrunde, kulisser og effekter. Vi bruger røgmaskiner, vindmaskiner, computerteknologi og frontprojektion, og bruger dermed alt det tekniske isenkram som findes på markedet.

Som den første danske bryllupsfotograf

Som den første danske bryllupsfotograf, fotograferer vi både digitalt og klassisk. Dette kombineret med vor professionalisme og kreativitet gør, at vore billeder bliver i en helt enestående kvalitet. Som den eneste fotograf i Jylland har vi mulighed for at kombinere indendørs atelieroptagelser med udendørs optagelser, enten med hjælp af vor avancerede frontprojektionsanlæg, eller i kombination med vor nyudviklede “Urban Style” fotografering, hvor vi udnytter de spændende locations vi har lige udenfor døren. (enestående bryllupsfotograf)

danske bryllupsfotograf

Vi sætter pris på at vore serier er meget varierede, med både stilige, romantiske, sjove og evt. “uartige” billeder, ligesom vi til hver serie bruger mindst 4-5 forskellige baggrunde.

Vi har som en af de få, egne farvelaboratorier. Dette betyder dels at alle billeder bliver fremstillet som håndarbejde, og at der bliver taget særlige hensyn til beskæring, farvebalance m.m. helt ud i den endelige proces ( det er fotografen selv der laver billederne) dels at vi har Danmarks hurtigste leveringstid ( ca. 2-3 uger ).

takkekort

Derefter kan vi levere f.eks. takkekort på kun 1 dag. Dette betyder også at vi ( på trods af vore meget omfattende fotograferinger og det høje kvalitetsniveau ) kan holde vore priser nede på niveau med andre fotografers. (enestående bryllupsfotograf)

bryllupsserier

bryllupsserier

Som et tillæg til vore bryllupsserier kan vi bla. tilbyde vor spændende “Lifestyle Montage” , en ny og spændende montering af lifestyle bryllupsbilleder. Ligeledes laver vi spændende boudoir billedeserier, et god ide til morgengaven til ham, der tror han har alt.

Årets portrætfotograf

Årets portrætfotograf

Det er bla. fra vore bryllupsfotograferinger vi finder de billeder som vi deltager med, ved internationale konkurrencer for profesionelle fotografer. Siden vi blev kåret som “Årets portrætfotograf” til vi vandt dobbelt guldmedalje ved det britiske mesterskab (BIPP) og året efter 3x sølv ved samme, har vi vundet over 30 medaljer ved internationale konkurrencer. (enestående bryllupsfotograf)

den danske fotograf

Dette gør os til den danske fotograf som har allerflest medaljesejre. Vore billeder har været udstillet i bla. Royal Albert Hall i London, Lousianna, Las Vegas, Chicago, Orlando, Köln, Oslo, Birmingham og Amsterdam. Se afsnittet om konkurrencer. Har de lyst til at eje et af vore konkurrencebilleder, har vi udvalgte billeder til salg på kunstfoto.

brudeparrene

Urban Style” fotografering

Vor “Urban Style” fotografering er en utraditionel udendørs fotografering, hvis lige de garanteret ikke før har set. Vi udnytter de spændende locations omkring vort atelier til at skabe spændede og utraditionelle bryllupsbilleder, helt i tidens ånd.

utraditionelle bryllupsbilleder

I stedet for at “posere” brudeparrene, lader vi dem i store træk i fred, så billederne virker så naturlige som muligt. Vort mål er at bruge så få hjælpemidler som muligt, men at bruge naturligt forekommende lys m.m. ( helt i Dogmebrødrenes ånd).

Urban Style fotograferingerne

Dette naturligvis uden at gå på kompromis med vore høje krav til kvalitet. Ved “Urban Style” fotograferingerne, bruger vi hovedsageligt digitalt udstyr, da det giver os bedre mulighed for at kontrollere at belysning m.m. er korrekt. Urban Style fotograferingerne laves i kombination med vor atelierfotografering. (enestående bryllupsfotograf)

Indhold