-fra kirke til brudevals

Bryllupsfotografering i hele Jylland. Vi dækker jeres store dag – lige fra gommen ankommer til kirken og til efter I har danset brudevals. Dagen går stærkt for jer og der vil være mange indtryk hele tiden. Derfor vil billederne fra dagen være gode minder, men vil også vise jer situationer, I slet ikke har nået at opdage. Læs mere om vores arbejde på disse sider, se nogle billeder fra tidligere bryllupper og kontakt os, hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker at bestille os til jeres bryllup. 

-fra kirke til brudevals

Hvad gør vi

Vores speciale er heldagsfotografering, hvor fotografen ankommer til kirken ca. en time før vielsen. Her tager vi imod gommen og forloveren, de øvrige gæster og naturligvis bruden. Herefter følger vi jer frem til efter, I har danset brudevals. Undervejs tager vi også de officielle bryllupsbilleder. I kan læse flere detaljer om dagen på denne side. Kig også på yderligere information – her har vi svaret på en masse spørgsmål, der typisk opstår. Har du stadig spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

bryllup

I fotografering fra kirke til brudevals får I:

  • Fotografering
  • 200 billeder leveret billedbehandlet 
  • Alle filer taget på dagen leveret digitalt
  • Billederne lagt online i et lukket galleri, hvor billederne er beskyttet af kodeord.

Vi er bosat i Jylland, men vi kører i det meste af Danmark. Vi kræver ikke kørselstillæg, vi skal blot have betalt vores benzin, hvilket er ca. 1 kr. per kilometer. I kan beregne prisen for kørsel på siden for priser.

foto bryllup

Hvis I vælger at benytte os til at fotografere jeres bryllup, vil fotografen tage kontakt til jer, og sammen planlægge, hvordan dagen skal forløbe, og snakke om hvilke specielle ønsker, I har. Vi har en stor erfaring inden for bryllupper, og vi giver jer gerne gode råd i forbindelse med tilrettelæggelse af tidsplan. Vi har naturligvis nogle forslag til hvad der skal fotograferes, som vi drøfter med jer. Eksempelvis er det en god idé at få taget parbilleder af jeres gæster, og brudebuketten skal naturligvis også fotograferes. Alt dette er detaljer, som vi snakker sammen om, så vi er sikre på, at I bliver fuldt tilfredse med vores arbejde.

Redigering af billeder

Afhængig af antallet af gæster, taler med mere bliver der lavet mange billeder til jer fra dagen. Vi tager altid ekstra billeder, så vi er sikre på, at folk ikke har lukkede øjne, kigger væk og lignende. Dagen efter jeres bryllup sorterer vi billederne, og justerer farver, lys og beskæring. Ønsker I anden redigering, f.eks. sort/hvide kopier af jeres bryllupsbilleder eller anden form for redigering, skal I kontakte os. Vi udfører derefter redigeringen og sender eksempler til jer, som I kan godkende inden vi sender til fremkaldelse. Dette koster ikke ekstra, I betaler kun for fremkaldelsen – se priser.

bryllupsfoto

Hvem er vi

Bag firmaet står to fotografer, Rene og Lone. Vi er uddannede fotografer, og fotografering er vores passion. Vi har fotograferet professionelt i 10 år, men har haft et kamera i hænderne i over ti år. Foruden os er også enkelte freelance fotografer tilknyttet, som vi bruger i de travle sommermåneder.

Ændringer i planer

Opstår der ændringer i jeres planer, vil vi meget gerne have besked om dette hurtigst muligt. Vi tager ikke gebyr for eventuelle aflysninger. 

Leveringstid

Vi har ca. 3-4 ugers leveringstid på billeder, men denne tid kan afhænge af, hvor mange opgaver vi har i den pågældende periode. Vi ved, at I er nysgerrige efter at se jeres billeder, så vi skynder os så meget som vi kan.

Bryllupsmappe

Vi leverer ikke billederne i en bryllupsmappe. Vi leverer i stedet lidt flere billeder med digitalt, så I selv kan vælge, hvilke der skal i et album. Dette er samtidig med til at holde vores pris nede.

Ophavsret

Ifølge loven om ophavsrettigheder ejer vi originalbillederne. En del af vores indtjening stammer også fra jeres gæsters bestillinger af billeder. Vi frigiver dog vores rettigheder til billederne 5 år efter brylluppet. Har I et website, hvor I ønsker at lægge jeres bryllupsbilleder på, kan vi levere billeder optimeret til web-brug. Vi beder jer om at angive at fotografen er os.

Billeder på nettet

Vi lægger alle billederne fra dagen op på en lukket hjemmeside. Billederne ligger låst bag et kodeord. Under festen deler vi kort ud til jer og jeres gæster, hvor dette kodeord står. Det er muligt for jeres gæster at bestille papirkopier af billederne direkte fra websiden.

Bestilling af os

Når I bestiller os til et bryllup, skriver vi jer ind i vores kalender. Vi sender jer en bekræftelse på bestillingen, hvor vi beskriver hvad I får og hvad den samlede pris er. Vi kontakter jer ca. et par uger før jeres bryllup for at aftale de sidste detaljer. I er naturligvis velkommen til at kontakte os til enhver tid, hvis I har spørgsmål.

Anden fotografering

-fotografering af alt mellem himmel og jord

Vi har stor erfaring for at fotografere til alle slags arrangementer. Lige fra potteplanter, over familiefest og til gymnastikfremvisninger. Vi har udstyr, der giver os muligheder for være meget alsidige, og der er derfor sjældent et arrangement, vi må takke nej til.

Har du derfor brug for en fotograf inden for følgende områder, skal du ikke tøve med at kontakte os:

selskab – portræteventkonference – produkt – presse – personale – virksomhedspræsentation – og meget mere.

Indhold