Hvad skal vi have på af tøj?

Styling er vigtigt for udtrykket af jeres billeder

Først skal i overveje hvilken farve baggrunden på jeres billeder skal have. Ønsker i en hvid baggrund skal i passe på med hvidt tøj, og ved en sort baggrund er det selvfølgelig gældende ved sort tøj. Jeg ser helst man tager skoene af når der fotografers på papirsbaggrund, så overvej derfor hvilke sokker i har på. Men ellers er der intet så skønt som bare tær til børn.

Inden fotograferingen

Et godt råd er også at vælge noget ensfarvet, ikke for spraglet eller mønstret, det skal være jer som personer der er i centrum ikke jeres tøj. Ved flere på et billede må i gerne koordiner om i vælger lyse eller mørke farver.

Skal i bruge en fotograf i Jylland?

Gravidfotografering

Jeg anbefaler at fotograferingen fortages i uge 32 til 37. Når der skal tages gravidbilleder skal man overveje om man kun ønsker at blive fotograferet fuldt påklædt eller billeder i undertøj er acceptabelt.

Gravidfotografering

Hvis du gerne vil fotograferes med tøj, så sørg for at medbringe en top eller lignende der sidder meget stramt, så maven kommer til sin ret
Hvis du gerne vil fotograferes i undertøj er det pænest hvis BH og trusser matcher.

Da man har en tendens til at tage på under graviditeten skal du være meget obs på størrelsen på dit undertøj, om man stadig kan passe det. Du ser bedst ud hvis din BH og trusser passer dig 100%.

Billederne af dig skal måske fremvises langt ud i fremtiden og det er derfor fornuftigt at bruge lidt penge på undertøj der foreviger dig på bedst mulig måde.

Inden fotograferingen

Hvis du har ønsker om at bliver fotograferet uden BH eller helt nøgen så er det fint hvis du en time før fotograferingen kan tage undertøj af og eventuelt klæde dig på i nogle løst tøj.

Det klæder dig bedst på billederne hvis du ikke har mærker efter BH og trusser.

Overvej også at medbringe et lille stykke legetøj eller lignende som den lille skal bruge.

Et scanningsbillede kan også bruges til et anderledes gravidportræt.

New Born

Helt nyfødte babyer har endnu ingen rytme hvad angår søvn og mad, derfor har vi altid ekstra godt tid til små spise og hygge pauser.
Medbring gerne noget der tilhøre barnet feks. en bamse eller et tæppe mormor har strikket eller hæklet.

newborn

Gør jer gerne nogle tanker om hvilke billeder i ønsker, inden i kommer, skal baby have tøj på eller være nøgen, eller begge dele. Tag gerne lidt forskelligt tøj med og ensfarvet body. Husk pusletaske, en flaske (hvis ikke du ammer) og en sut.

Fotografering i af mennesker i Sydjylland

Babyfotografering

De bedste billeder kommer oftest af en mæt og udhvilet baby

Trætte og sultne babyer er helt umulige at fotografere, og det er DIN opgave at sørge for at få det til at passe ind ?

Det er tilladt at medbringe legetøj, en bamse tæppe, kasket, hårbånd eller andet der kan sætte et personligt præg, og måske har en særlig betydning for jer. Måske mormor har strikket eller hæklet et lækkert tæppe eller andet lækkert, så tag det endelig med.

Trætte og sultne babyer er helt umulige at fotografere, og det er DIN opgave at sørge for at få det til at passe ind ? Det er tilladt at medbringe legetøj, en bamse tæppe, kasket, hårbånd eller andet der kan sætte et personligt præg, og måske har en særlig betydning for jer. Måske mormor har strikket eller hæklet et lækkert tæppe eller andet lækkert, så tag det endelig med. Lidt overvejelser omkring tøjet, vælg ikke for spraglet eller mønstret. Til den lille seje dreng, måske et par jeans og en hvid undertrøje/body, og til den lille pige en yndig lille kjole evt en strut kjole/nederdel i sarte lyse farve unde print. Jeg har selvfølgelig også tæpper, kasser og lign til de små. Husk pusletasken med en ren ble, lidt skifte tøj i tilfælde af uheld og lidt mad/flaske. EN SUT, en sut er guld værd hvis dit barn bruger det.

Lidt overvejelser omkring tøjet, vælg ikke for spraglet eller mønstret. Til den lille seje dreng, måske et par jeans og en hvid undertrøje/body, og til den lille pige en yndig lille kjole evt en strut kjole/nederdel i sarte lyse farve unde print.

Jeg har selvfølgelig også tæpper, kasser og lign til de små.

Husk pusletasken med en ren ble, lidt skifte tøj i tilfælde af uheld og lidt mad/flaske.
EN SUT, en sut er guld værd hvis dit barn bruger det.

Skal i bruge en fotograf i Vestjylland til billeder?

Børn i studiet

Det er vigtigt dit barn er frisk og udhvilet, Samtidig med det kan være en fordel at barnet har leget lidt af, det gøre det nemmere at holde koncentrationen. Friske og energifylde børn er dog at fortrække frem for et helt udkørt barn.

Fotograf List på Rømø

En smule upædagogiske tricks som at medbringe en smule ”bestikkelse” i form af lid lækkert er ikke forbudt hos mig. Det er selvfølgelig også altid godt a have fortalt til dit barn hvad det er i skal så de er lidt forberedte. Børn har oftes brug for lige at tø op, så det er der selvfølgelig afsat tid til, ser heller få glade billeder en mange generte billeder.

Indhold