Et portrætfoto kan bl.a være ideelt i forhold til en jobansøgning, LinkedIn profil, til sociale medier eller i forbindelse med pressebilleder til din virksomhed. Et portrætfoto kan også tages, i forbindelse med at man er gravid, har nået en stor personlig milepæl eller i forbindelse med ansættelse af en ny medarbejder.

Portrætfotoet kan både være af enkeltpersoner eller som familie- og gruppebillede. Det kan både tages foran et traditionelt lærred i f.eks. hvid, sort eller blå. Portrætfotos bliver i dag mere og mere personlige, hvorfor de oftest bliver taget enten i omgivelser indendørs eller udendørs. Det giver derfor også langt flere muligheder for at sætte sit personlige præg på sine portrætbilleder.

Når der skal tages et portrætfoto

Når der skal tages et portrætfoto, er det væsentligt at tage en dialog med den professionelle fotograf. Gennem en god dialog kan man forventningsafstemme og ligeledes for få råd og vejledning. Det kan være væsentligt i forhold til, hvad portrætbilledet skal have til formål. Er det f.eks i forbindelse med en jobansøgning, kan det være aktuelt for fotografen at vide, hvem modtageren er.

Noget af det en professionel fotograf nemlig kan er, at få billederne til at afspejle hvem du er som person. Samtidig kan en professionel fotograf tage højde for, at modtageren skal se dig passe ind i virksomhedens profil. Et billede siger oftest mere end 1000 ord, hvorfor man kan arbejde med at give portrætfotoet den kant, som gør at du i din jobansøgning kan skille dig ud fra mængden. 

Når vi bliver sat til opgaven at tage dine portrætfotos

Når vi bliver sat til opgaven at tage dine portrætfotos, går vi meget ambitiøst og engageret til værks. Vi værner nøje om vores håndværk, hvorfor vi først er tilfreds, når det billede er taget, som du er tilfreds med. Vi har gennem årene fået en stor erfaring og ekspertise, vi tager med os ind i opgaven. Vi kan derfor tilbyde dig gratis sparring og rådgivning i forhold til at skabe de bedste portrætfotos for dig.

Vi sætter os nøje ind i opgaven, hvorpå vi involvere dig i de overvejelser, vi har gjort os, for at fange essensen af det budskab eller udtryk du ønsker fremgår i billedet. Hvis du overvejer at få taget et professionelt portrætfoto, eller ønsker at give det som en personlig gave til din familie, ven, kæreste eller partner, så tag fat i os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Her kan vi tale om dine muligheder og forsøge at sammensætte en løsning og pris ud fra dine ønsker og budget. 

Indhold